elefanterochsprutor.blogg.se

Nio sjuksköterskestudenter som ska göra åtta veckors praktik på Kilimanjaro Christian Medical Centre i Tanzania!

Minna Allar

Publicerad 2015-05-25 20:46:00 i Allmänt,

Med mindre än två veckor kvar är det nu är det dags för bloggens åttonde presentation!
 
Jag heter Minna och är 21 år gammal. Jag är uppvuxen med mamma, pappa och två bröder i skånska Sjöbo och flyttade till Lund i samband med att jag började plugga. Så länge jag minns har jag vetat att jag vill jobba inom vården och därför blev både omvårdnadsprogrammet på gymnasiet och sjuksköterskeprogrammet på universitetet enkla val för mig.
 
Jag gillar att ha folk som jag tycker om runtomkring mig och därför går mycket av min fritid åt till att pendla. För det mesta åker jag buss eller tåg till mina föräldrar eller till min österlenska pojkvän för att umgås. När jag inte gör det så umgås jag med vännerna i Lund, festar eller ser film. Jag tycker inte om när det är tyst och somnar till och med med musik igång som ofta får spela hela natten.

Det jag ser fram emot mest i sommar är att få träffa massa nya människor och att få leva ett tag i en helt annan kultur än den jag är van vid. Jag hoppas få nya perspektiv på hur livet kan levas och självklart stora erfarenheter av den afrikanska vården. Det jag kommer sakna mest i Sverige under tiden jag är borta är alla nära och kära, djungelvrål och sushi.

Tack för mig, nästa gång vi hörs är jag och mina åtta vänner i Tanzania! Can´t wait!
 
Minna
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela